Barnebursdager

På Busklein kan vi arrangere barnebursdager både vinter og sommer alle dager i uken.

Bursdag med dyrene: Vi tilbyr pølsegrilling på bålplassen vår. Vi feirer enten ute eller på låven. Barna kan se og kose med dyrene, spille fotball, leke i sandkasse eller hoppe i høyet. På vinteren kan man også ake om det er snø i bakken. Feiringen varer i to timer.

Paintballbursdag: Vi kan også ordne paintballbursdag hvis alle er eller fyller 8 år. Husk at alle under 18 år trenger underskrift av foreldre/foresatte på skjema som ligger på paintballsiden. Dette kan også underskrives her på Busklein. To timer med fering. Her starter vi med paintballspill i skogen, 1 time inkludert gjennomgang av sikkerhet. Et magasin(200 baller) er inkludert i prisen. Ekstra baller kan kjøpes til. Etterpå blir det pølser og brus på låven eller ute etter været. På paintballbursdag kan dere ta med kake om dere ønsker det. Ønsker dere pizza istedet for pølse kan vi bestille fra Pizzabakeren. Da vil det bli noe dyrere. 

Minipaintball:

For barn mellom 8 og 12 år arrangerer vi bursdag med 50 cal. markører. Dette er markører med mindre trykk og mindre størrelse på ballen. Dette er ikke like vondt som de vanlige markørene. De er også lettere. Alle bruker maske for å bevare sikkerheten. Denne pakken inneholder ikke overtrekksdress. Maling vaskes lett av klærne. Instruktør følger barnet under runden. Brus og pølser er inkludert. Ønsker dere pizza istedet for pølse kan vi bestille fra Pizzabakeren. Da vil det bli noe dyrere. Spising ute eller på låven.  


Vi ordner alt, men en voksen som kjenner barna må være med under feiringen. Til bursdag med dyrene skaffer vi pølse og brød, saft og sjokoladekake eller en annen brownieskake. Til paintballbursdag skaffer vi pølse med brød og brus(evt. pizza). Vi rydder etter dere.

Velkommen til en annerledes bursdagsfeiring.

For avtale og pris se i menyen til venstre.

Paintballbursdag
22. aug, 2019
Byggeplaner
Se forsiden, gjelder bursdager med dyrene.
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE